Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Untuk Mendengar iRadio Katifm Klik Play

Dibawa Oleh :
Server status:
AutoDJ status:
Source connected:
Station time:

Sekiranya nak mainkan kat "Gadget Canggih Mengkomer", Teman dah sediakan utk Blackberry Dan Norkiah yer..!

Ruangan Iklan

Untuk Di Sewa

Assalamulaikum, Salam Sejahtera dan Selamat Datang ke KatiFM Kuasa Alunan Teknologi Interaktif ! Kami harap mengkomer enjoy melayari laman web rasmi kami ini disamping mendengar radio internet terkini dan mendapatkan maklumat-maklumat yang mungkin berguna untuk dikongsikan bersama disini. Walaupun ianya masih dalam pembikinan, IsyaAllah kami akan updatekannya secepat mungkin bagi menyenangkan pelayar-pelayar internets khususnya para pendengar radio KatiFM Kuasa Alunan Teknologi Interaktif yang masih setia bersama kami tak kira dimana jua juga anda berada.. Jadi jangan segan silu untuk selalu melayari page ini dan seterusnya check apa saja yg terkandung didalam ini seperti maklumat Berita Terkini, Jadual Rancangan Kami, Carta Lagu-lagu Pilihan dan Perkhidmatan Muat Turun. Kami juga menyediakan ruangan lagu lagu permintaan untuk anda semua, jadi anda boleh isikan di ruangan "Lagu Permintaan" Dan insyaAllah kami akan tunaikan semua lagu-lagu permintaan anda itu sekiranya ada DJ bertugas ketika itu.. Untuk memudahkan para pendengar yang ingin mendengar lagu sambil menyembang, kami  juga telah menyediakan ruangan tersebut di "Jom Berlabun". Jika ada sebarang comments dan teguran boleh juga diajukan kepada kami dengan mengisi apa saja pendapat di ruangan "Hubungi Kami"..

 KatiFM By Nyamuk Millenium

Oleh kerana ramai yg guna gadget canggih-canggih ni tetapi idak reti nak explore benda-benda tu semua.. sini teman bagi sikit panduan untuk pengguna enset yg mempunyai perisian yang diberi nama TUNEIN.. untuk yg belum ada perisian tu.. Mengkomer boleh download secara percuma di"application store atau market" yg udah disediakan oleh pengeluor gadget-gadget canggih ni samada pengguna android, blackberry mahupun keturunan anak beranak iphone mahupun ipad.. Bawah ni panduan bagaimana nak mendengor iRadio KatiFM ni.. ;)

 Tunein KatiFMTunein KatiFM